Japán lányok tökéletes lábai szétnyalva és megbaszva

Mit gondolsz?
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0

Mindíg is imádtam őket, mert alapból is tökély a lábuk és valamiért a kultúrájuk része, vagy fene tudja, de sokszor hagyják meg viszonylag hosszúra is a körmeiket. Azt is szeretem ahogy őszintén meglepődnek, ha éppen egy faszi beleszagol a lábujjaik közé, vagy megnyalja a talpukat. Ez most mind megtalálható lesz ebben a fasza kis filmben:

Itt meg is nézhetitek az “Addig akarom nyalni a csodás lányok talpait, amíg azok nem lesznek ráncosak” c. remekművet.

Mondjuk most pont két olyan csajjal kezdünk, akik annyira azért nem félősek és bátran odaadják a csizmás és zoknis lábukat a srácnak aki nyalja falja azokat és a végén még a faszát (inkább fütyikéjét) is odaadja nekik. Jó csajok egyébként natúr körmökkel és kb. 36-37es lábikókkal. Úgy verik ki neki, hogy közben szagolhatja az egyikőjük talpát.

Aztán egy otthon ápoló nővérke jön, aki talppal és harisnyán keresztül méri meg a lázas beteg lázát, majd így masszírozza őt meg. Picike tömzsi lábacskája van a nővérkének, és igazán picikének is tűnik, szerintem olyan 35-ös lehet max. A srác igazi lábimádóként szépen nyalja és szopja a picikébbnél is picibb lábujjait a csajnak, majd egy tisztességeset élvez a talpára.

Egy igazán fura fejű és főleg fogazatú csajszi a következő áldozat, aki már ránézésre is láthatólag meg fog lepődni mindenen. 23.5-ös, azaz 38-as méretűek a talpikói, ami szerintem meglepően nagy !! A csaj mindenen meglepődik, de aztán csak a talpára verik neki is a gecit. Imádni valóan csodásak a talpacskái persze neki is !!

Ismét egy professzionális párossal van dolgunk. Ez az egyik legbénább jelenet a filmben. Nem szeretem, ha ilyenek a csajok, hanem azt imádom, amikor olyanok, mint az előző kis szerényke.

A legvégére megint egy érdekességet kapunk, mégpedig egy idősebb japán nőt, aki szerintem van vagy 60 éves, mert náluk akkor néznek kis úgy a csajok, mint Európában a 40 évesek. Egy tanár nénit játszik, akinek a diákja megszagolja a lábujjait, mikor leesik a ceruzája az asztal alá. Aztán jön minden, aminek jönnie kell, lábnyalás, szagolás és persze egy kis baszás is. A néni specialitása még a lábán kívül az, hogy anyatejet is lövell, szóval eléggé extrém lett az utolsó jelenet 🙂

Related Posts