Veronica Leal, kolumbia legjobb csaja baszik és közben szopja a lábujjait.

Mit gondolsz?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0

Nekem ez elég látvány ahhoz, hogy akár egy képre is elélvezzek, már ezer helyen sztároltam a csajt, volt a Pornoloveren, és volt a Legalblogon is, ahol szétbaszva pecsétet is kapott a drága. Most egy láb fétis jelenetben is megmutathatja, hogy nem csak a fenéklyuka, a mellei, a pinája, hanem a lábacskája is tökéletes.

Egy medencében kezdünk, ahol a faszijával szopatja a lábujjait a drága. Eléggé meghatározhatatlan színűek a lábujjkörmei, aranyozott. Leginkább ez a megfelelő szó rájuk. Közben szexin le is vetkőzik a csaj, majd ő szopja vissza a srác faszát. DE MÉG HOGY !! Nem ám csak hagyományos szopás az, hanem odateszi a lábacskáját és hol a lábujját, hol a srác faszát szopja.

Nézzétek:

Aztán nem ám pinába, hanem fenéklyukba tolatja magának a srác faszát és ő diktálja a tempót. Előlről és hátulról is lovagol így a nagy faszban, de az igazán látványos póz nem ez lesz, hanem az oldalról történő, amikor hozzáfér a saját pici nyalni való lábujjacskáihoz. Tehát seggbekúrják Veronica Leal-t, miközben a saját lábujjait, főleg a nagy lábujját szopogatja. A geci persze a tökély lábakra kerül, sajnos ott is marad, pedig lenyalogathatta volna a kis dél-amerikai szépség onnan.

Related Posts