Akkor nem rúglak ki, ha nyalod az egész nap körömcipőben mezítláb izzadt talpaimat.

Mit gondolsz?
+1
1
+1
+1
+1

Három hónap próbaidő. Ez alatt nem teljesített valami jól Ari Parker, hogy a főnökasszonya azon gondolkodik, hogy kirúgja őt …. kivéve ha … Nna it mi jöhet? Természetesen csak akkor tarthatja meg az állását, ha jó alaposan kényezteti a fáradt kis talpát.

Már készíthetjük is a farkat a videóhoz, mert rettentő izgató a látvány, ahogy a nő leveszi a mezítlábra húzott körömcipőjét és odanyújta Arinak, aki nem csak lábat nyalatni, de nyalni is imád. Elég könnyen el is vállalja a feladatot, hogy szétnyalja ezt a tökély talpat és lábujjat. Szépen odahelyezi a székét és nekilát az álom feladatnak. Engem miért nem kér meg ilyenre soha egyik főnököm sem?

Aztán amikor kicsit kényeztette a lábujjakat a főnök oldalra dönti a térdét és így adja oda a ráncos talpát neki. Pedig azt az isteni talpakat kéne benyálazni, csak azzal az a baj, hogy nem mutatna jól a kamerának, mert alig lehetne látni valamit !

A végén egy bepucsítós pózt is mutat a csajnak, amiben ugyancsak tökéletesek a talpacskái. Nyalja és nyalja, most már végre a talpakat is a csaj, én meg egyre jobban irigylem. Nagy kár, hogy kevés Ta Worship jelenetben van punci és fenéknyalás, mert most még a legvégén azt tudtam volna elképzelni, hogy szépen felhúzza a főnökasszony a szoknyáját és a fenekébe is bele kell nyalnia/szagolnia a szegény alkalmazottnak.

Ehhez kapcsolódó:   Tini csaj megmutatja az extra hosszú lábujjait.
Related Posts