“Nem értem miért kell képet küldenem a lábamról? Kicsit Para!”

Mit gondolsz?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0

Hát persze hogy nem értheted. Azért kell küldened képet a lábadról, hogy utána jó alaposan kiverhessem rá a faszomat drága.

Folytatódik a Facebook-os ámokfutásom, ahol természetesen álnéven és kamu profillal csalok ki csajoktól képeket a lábaikról, amin cipőket mutatnak meg. Már itt is írtam régebben a témáról, de mostanra már annyi projekt fut egyszerre, hogy ha mindenkitől megvenném amit árul, akkor rámenne egy havi fizetésem 🙂

Elég változó a lányok hozzáállása, volt egy csajszi, aki rájött a turpisságomra, és be is vallottam neki hogy lábfetisiszta vagyok, azt mondta, semmi gond, megérti. Sokan nem is válaszolnak, de vannak elég kézségesek is, szóval van már vagy 100 amatőr láb fotóm szexibbnél szexibb cipőkben.

Az egyik kedvencem ez a 20 éves csaj volt, akinél kicsit túl erőteljesen nyomulhattam, mert gyanússá vált neki a dolog.

Azért csak van tőle három láb képem és még gondolkozom, hogy megvegyem-e a szandálját, amit csak azért nem vettem meg már azonnal, mert nem az övé volt … Nézzétek azokat a tökéletes lábacskákat. 38-as a méret.

A Nike cipője is megérne egy pár órácskát az életemből …

Annyira szenvedélyemmé vált a dolog, hogy lehet megveszem a shoefucker.hu oldalt, vagy a cipobaszas.hu-t és csinálok neki egy külön lapot, ahol bemutatom mit művelek velük részletesen. Nem tudom lenne-e rá igény …

Related Posts