Pont ilyen fejet vág az, akinek először nyalják vagy szagolják a talpait.

Mit gondolsz?
+1
4
+1
1
+1
0
+1
0

Egy fasza kis Undergirlsfeet videóban van, ahogyan egy lány, akinek láthatólag tényleg először szagolják vagy nyalják a lábát, majd elhányja magát és a későbbiekben már azt sem engedi, hogy egy másik csaj, aki egyébként mindezt élvezettel teszi nyalhassa neki.

Természetesen Oroszországban járunk, ahonnan az összes Under Girls Feet videó is származik. Egyelőre csak elvétve videó megosztó oldalakon, vagy pedig a hivatalos Clips4Sale lapjukon lehet megnézni a videókat, amik a Ta Worship filmecskékkel ellentétben nem éppen profi filmek, és pont ez bennük a jó. Sokszor csajok, akik lábat nyalatnak totálisan amatőrök és látni, hogy csak a pénz miatt csinálják, és épp elviselik, vagy épp ellenkezőleg, nagyon is belejönnek abba, amit tenniük kell a jelenetben.

Olyan csajt találni meg simán lehet, aki éppen mazó, azaz arra gerjed, ha gyalázzák. Ilyen csajszi a Lizalka nevű modell is, akinek a nevére ha rákerestek csakis ilyen témájú jeleneteket találtok majd. Én nagyon szeretem az őszinte megnyilvánulásokat a videókban és itt is a bal oldali csajnál egy csomószor látni ezt. Egyszerűen oda kell tartani a cipőjüket a csajoknak és Lizalka pedig odatérdel és nyal bármit amit éppen odatesznek az nyelve alá. Így a koszos cipők talpát is simán tisztára. Ez már-már kiakasztja a bal oldali csajt, aztán lekerül a cipő, majd lekerül a zokni is.

Addig bírja, amíg a kis mazó csaj bele nem szagol a másik csajnak a lábujjai alatti részbe, ekkor elkezd hangosan nevetni. Jólvanna, nem értheti mindenki mi a jó nekünk ebben ?!! Aztán amikor a meztelen szagos talpát kezdi el nyalni már ki is akad, én meg pont erre gerjedek be. Nekem csakis a bal oldali csaj az izgató, ahogy majd’ behány és egyáltalán nem tudja hová tenni, hogy ezt miért kell csinálni. Pont ez a jó benne !!

Related Posts