Fáradt a talpad a magas sarkú miatt? Gyere és szopom a lábujjaidat, hidd el jobb lesz! (videóval)

Mit gondolsz?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

Mondja ezt Naomi Swann, a világ egyik legtöbb női lábát nyaló embere, aki Honey, a néger modell talpait fogja megnyalogatni és az isteni szép lábujjait szopni ebben a videóban, amit végre be tudok embeddelni és nézhetitek itt az oldalon is.

Természetesen Ta Worship ez a cucc is, minden témára lehet találni náluk lábimádós jelenetet. Naomi egy topánkában volt egész nap, de Honey egy kényelmetlen magas sarkúban szenvedett, ezért ledobják a cipőjüket, majd semmi lábsimogatás, vagy masszírozás, itt kérem kőkemény foot-fetish van. Egyből nyalni kell azt a fáradt talpat, nem simogatni. Honey-nak eleinte furcsa a dolog, aztán élvezni kezdi a nyálas lábujjait beletolni egy másik csaj szájába.

A csajnak extra nagy talpai vannak, valami brutál szép nagyok, van mit nyalnia rajta a kis édes Naominak. És persze láthatjuk nagytotálban a néger csaj arcát, ahogyan érdeklődve figyeli, mi is történik neki ott lenn. Naomi pedig nem hazudtolja meg magát, nyalja nyalja és nyalja azt a szuper nagy lábat. Így ebbena pózban újra leszopja a szuper lábujjakat, majd a végén odatartja a talpit az arca elé és neki csak a nyelvét kell mozgatni a csodás hatalmas 24-es talpakon ! Tökéletes faszverésre való kis videó ez, a 16 perc pont elég szerintem mindenkinek.

Jó szórakozást:

Related Posts