Megtaláltam a cipőbaszók mekkáját, a Facebook Marketplace hirdetéskezelő oldalát.

Mit gondolsz?
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0

Egyre jobban elhatalmasodik rajtam a kór, hogy más nők cipőjét akarom megszagolni, beleengedni a gecimet és csak órákon át baszni, miközben arra gondolok, hogy ő hordta. A legnagyobb dilemma ebben az volt, hogy hogyan szerezzem be úgy a cipőket, hogy lássam legalább kinek a lábikóján volt eddig a kiszemelt szerzemény. Szarakodtam a Jófogással, a Vaterával, de aztán rájöttem a megoldásra, ami mindvégig itt volt a telefonomon az orrom előtt.

Kb 3 percbe telt egy kamu profilt csinálnom, amivel aztán vadászhattam kedvemre. A legjobb az egészben az, hogy a gyanútlan csajok még csak nem is sejtik, hogy azért kell a cipő, hogy jó alaposan ráhúzzam a faszomra, hanem azt hiszik, hogy a csajomnak veszem (mivel ezt írom nekik). Gondolkodtam azon is, hogy lehettem volna akár csaj is a kamu profilommal, de azért néha-néha egy kettőnél eleresztek egy dícséretet is, amire amúgy nem nagyon reagálnak, de a cipő/szandál/papucs eladása fontosabb annál, hogy ne tegyenek fel olyan képet, amin a lábacskájuk is rajta van. Nézzétek csak:

Nem elég, hogy a csaj lába egyszerűen baszásra termett, még külön kérés nélkül is küld képeket a tökély-szandálról. Ő egyébként Evelin aki az alábbi szöveggel hirdeti ezt a csodát:

37-es méretű lakk magassarkú alkalmi szandál. Néhányszor viselt, az orrán használatból eredő kopás. Jól tartja a lábat, kényelmes. Nekem túl magas a sarka. Postázom, foxolom.

Kemény 1500 forintért húzhatom majd a faszomra ezt az isteni szandált, amit meg is fogok tenni és gondosan ledokumentálva felteszem majd ide. A poént pedig a végére hagyom, ugyanis, miután megbasztam a cipőt, lefotóztam tele gecivel és videót is készítettem a cipőbaszásról, be linkelem a csajnak, hogy lássa mit műveltem a cipőjével. Természetesen a további chat üzeneteket is látni fogjátok.

Egyszerre elindítottam kb. 20 projektet, és az ilyen 1000-2000 forintos cipőkből nincs hiány a Marketplace-en. Mutatok még egyet és mellé a csajszit is, akitől veszem:

Related Posts