Bárcsak minden leánybúcsú így végződne! Talpnyaló orgiává válna a végére, mint ez.

Mit gondolsz?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0

Ilyen csak az álmainkban van, vagy még ott sem, de ha soha nem is jutna eszünkbe, akkor szerencsére van, aki megcsinálta helyettünk. A TA Worship oldal, akire mindíg számíthatunk, ha perverz lábnyalós fantáziákat kell kitalálni, és ami még durvább: megvalósítani !!

De láttunk itt már ilyet, és a blogon is írtam számtalanról; nézzétek csak! Most olyan csajokat válogattak erre a jelenetre, akik tényleg imádják a lábakat és nem gond nekik fél órán át más lábujját szopni élvezettel. Egy picike kis kínos tánc után Ally (a szőke csaj) lepihen és azt mondja, hogy ő táncos fiúkat várt igazából, ha már ez az utolsó estéje mielőtt férjhez megy. A lányok elárulják, hogy ők viszont egy sokkal klasszabb meglepivel készültek neki, mert tudják, hogy imádja a lábakat, mégpedig azzal, hogy nyalni fogják neki.

Naomi Swann oda is tartja máris a harisnyás talpikóját, hogy szagolhassa a csaj. De a néger csaj is tolja máris az ő hatalmas lábát, ami olyan tökélyre van pedikűrözve, hogy ha ránézek szétrobban a nadrágom. Aztán a másik lábat is szagolgatja a drága élvezettel, és nyalogatja a talpélét. Ha már itt véget érne a jelenet is elég lenne és olyan szintre jutnak el a lányok, amikre soha senki a világon, aki nem direkt kamera előtt csinálja ezt. Hogyan lehet ezt még űberelni? Hát persze hogy úgy, hogy az ünnepelt lábacskáját kényeztetik, először harisnyában, aztán meg mezítlábasan. Imádom ezt a csajszit, annyira élvezi mikor bármit csinálnak a lábával, vagy csinálhat valamit mások lábával. A lányok szépen benedvesítik a menyasszony lábát.

De nem marad ám ennyiben a jelenet, először Naomi isteni talpait és lábujjait nyalogatják meg, majd a néger csaj is odanyújtja a sajátját nekik. Ez már az álom kategórián is sokkal tovább van, talán álom az álomban kb … a néger drágaság is odanyújtja a pucér talpát neki élvezettel, aztán meg pózt váltanak és Naomi nyalja az isteni talpat, az ő lábujjait pedig a menyasszony szopja. Leírni is faszfelállító volt, nemhogy végignézni !!! A végére pedig teljes lesz a kör, mindenki nyalja mindenkinek.

Related Posts