Úristen! Háromszorosára nőtt a lábam és nem fér bele a cipőimbe!

Mit gondolsz?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0

Csodálkozik Bella Roland a drága 44-es lábú lábfétis modell, amikor reggel próbálná fel a cipőit és nem mennek a lábára. A szobatársa, aztán elárulja, hogy miért: mert megátkozta egy mágiával, ami miatt a kicsi lábikója reggelre a háromszorosa lett.

De van egy megoldás, mégpedig az, ha megnyalogathatja az óriáslábat, akkor talán elmúlik a varázs. Hát naná hogy megengedi Bella neki, hogy kipróbálja. Imádom ezt a nőt, ahogy kelleti magát és aztán meg majd elélvez minden egyes lábujj érintéstől. Neki is kezd az ázsiai csajszi nyalni a hatalmas mega-talpat. Kár hogy aztán azt nem mutatják, hogy mi lesz a lábimádat végeredménye, és visszacsökken-e a talpacskája a csajnak kicsire.

Itt az eredeti jelenet:

Mind tudjuk, hogy ez nem történik meg. De a nyalás mind végig izgalmas és rohadtul izgató, végignyalja a hatalmas talpat, és nem hagyja ki a lábujjakat sem, amik ugyancsak extra nagy méretűek. Imádom ezt a nőt, nagyon, de nagyon szívesen nyalnám én is a talpait, azt meg el sem tudom képzelni milyen lehet a faszomat betenni közéjük !!! Kb. ilyen!

Related Posts