A kanapén lábujjazza meg egymást a két csaj, miközben egymás lábát is imádják.

Mit gondolsz?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0

Egy remek HotlegsandFeet jelenetet mutatok most nektek még tavaly februárból. Itt egyből meg is nézhetitek a jelenetet, de én ki is fogom elemezni persze screenshotokkal. A két szereplő eléggé ismeretlen csaj, és nem is tudom hol forgathatták a jelenetet. A Hotlegs köztudottan magyar és kelet európai oldal és az egyik legrégebbi legnagyobb lábfétis oldal a világon.

Lovita Fate és Rose a két csaj.

A rósza nevű csaj nyalatja és szagoltatja egy kicsit a harisnyás talpacskáit a másik csajjal, aztán ő veszi le a magas sarkúját és a kis szőke nem visel alatta semmit; mezítláb van a körömcipőben. Szépen nyalja a lábujjait, majd a pináját is és gyorsan leveszik az ő harisnyáit is, hogy szophassák egyszerre a lábujjukat – persze mindenki a másikét.

Aztán lekerül a bugyesz és végre hátulról egy lábujj cuppan a pinába. Imádom az ilyet és a csajoknak sincs nagyon ellenére a dolog úgy látom. Látszik, hogy a Rose nevű csaj az irányító, mert a másik csaj lábát simán felnyomja magának a pinájába. Közben becsippenti magának a jobb mellbimbóját és így lábujjazza magát. Azt persze nem hiszem el, hogy el is élveznek, de hogy jól játsszák meg, hogy ez történik azt elhiszem 🙂

Related Posts