Amikor majdnem felrobban a faszod #12 – 8 percnyi folyamatos kőkemény baszás és cipőnyalás

Mit gondolsz?
+1
0
+1
0
+1
2
+1
0

Az egyik legjobb videómat osztom most meg veletek, remélem érdekes lesz majd ez is mint a sorozat többi része. A kattintások számából azt látom, hogy érdekel titeket, hogy hogyan csinálom ki magamat és baszom meg a szebbnél szebb és illatosabbnál illatosabb cipőket és szandálokat, papucsokat.

Az áldozat a szokásos kis sárga magas sarkú, ami inkább 35-ös lehet, mint 36-os méretű és a magas sarok miatt nem is volt olyan sokat a barátnőm lábán, de előtte valaki nagyon szerette hordani, évekig használták, mielőtt hozzánk került. Imádom ezt megkúrni, az egyik kedvenc cipőm, van amikor olyan begerjedt voltam, hogy egymás után kétszer is sikerült ráélveznem pár percben, de ezt majd máskor. Most nézzük a videót! Egy kis sima faszveréssel kezdek, csak simán verem és közben már látom a cipőt, amihez nemsokára hozzá érhet a faszom. Jó keményen verem bal kézzel:

Majd megfogom a cipőt, berakom kicsit a herék alá, aztán jó nagyokat szippantok bele, miközben a jobb kezemmel egyfolytában amilyen gyorsan csak bírom húzogatom a bőrt megállás nélkül egyfolytában és keményen, majd nem bírom tovább és ráhúzom a faszomra a cipőt és úgy baszom tovább megállás nélkül, míg a másikat szagolom. Aztán jöhet az igazi baszás, mind a kettő cipőt használva húzogatom a faszomon.

Kb háromszor el tudtam volna élvezni már itt, ha nem hagyom abba és engedem el a cipőt és a faszt. Aztán csak belegyömöszölöm nagy nehezen az egészet, mármint a faszom és a golyókat is a cipőbe, hát ez aztán olyan érzés, ami minden cipőbaszó álma, nem is nagyon bírom ki, hogy ne élvezzek el – de mégis. Aztán kicsit már nem merem hozzá értetni a farkamhoz a cipőt, csak inkább simán verem. Kivágtam GIF-ben is ezt a pillanatot.

Aztán elkezdem nyalni és benyálazni a kis bársony cipőcskét és rácsorgatni a farkamra a belsejéből, majd vissza onnan és így érinteni a nedves cipőtalphoz a faszt. Már nem sok van hátra így minden húzáskor komoly a koncentrációm, hogy ne süljek el.

A legvégén már tényleg érzem a gecit feltódulni a faszomba és le kell, hogy álljak, mert még más cipőcskéket is bekészítettem a délutánra, ahol szinte végig csak ezzel töltöttem az időt, de a végén már képtelen voltam kamerázni és egyébként is az órákon át tartó faszverés után ár alig jön geci, mert inkább sok kis elélvezés van benne, nem pedig egy nagyon mindent elpusztító geciömlés.

A GIFben is lehet látni, hogy az utolsó előtti pillanatban hagyom abba kétszer is.

És végül a teljes 8 percnyi élvezkedés:

Related Posts