Itt a magyar influenszer csaj, aki undorodik a női lábaktól, miközben csodálatos lábacskája van és tele van vele az Instagramja. Üdvözöljük Ott Annát !

Mit gondolsz?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

Nem tudom ti ismeritek-e őt, eddig én sem hallottam róla, viszont az egyik kedvenc podcastom vendége volt és ott előkerült a láb-téma. Ott Anna a csajszi neve, és könyv ajánlókkal foglalkozik, de a legnagyobb rémálma egy női lábfej.

Hát itt talál belőle bőven, ugyanis mi akik látogatjuk/ készítjük a lapot, rajongunk a természetnek eme csodálatos alkotásáért, és üdvözöljük a napot, amikor végre kint az utcán nap mint nap csodálatosabbnál csodálatosabb lábfejeket láthatunk, de nézzük meg a csajt magát!

Nem olyan sok képet találni róla, mezítláb, de azért akad.

Kedves Anna ! Nem olyan rossz dolog egy női láb hidd el, a tiéd is nagyon szép, ha lenne rá lehetőségem én személyesen biztosan megnyalnám a talpad is, a többiről pedig nem is beszélve. Kolléganőd pld. Szabados Ágnes előszeretettel reklámozza az olvasást mezítláb, kérlek kövesd a példáját te is, várom a talpas pózolós fotót rólad, ígérem, hogy egy külön posztot szentelünk majd neki a blogon! Szakértő szemmel nézve a lábad csodálatos, az egyik legszebb amit magyar hírességek között láthattam, pedig hidd el láttam jó párat. Követni foglak és ha bármilyen barefoot fotód lesz, itt is szerepelni fog, a magyar lábimádók oldalán ! Puszilunk !

A képek Anna Instagramjáról vannak, és bizony van benne egy talpas fotó is, keressétek ki ti is !!

Related Posts