Így nyald tisztára a főnöknő talpát, de szó szerint !

Mit gondolsz?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

Ally May szinte minden jelenetében csak nyalat, ő a másik oldalon alig szerepel. Nem csoda, hiszen olyan szinten van neki csodálatos lábacskája, amit minden pillanatban nyalni kellene. Most is ez történik és a kerek kis édes lábujjait is láthatjuk szopás közben.

A történet szerint Naomi főnöke Ally, aki hallott arról, hogy a csaj lábimádó és ezért tesztelni akarja. Behívatja, majd leejti a tollát a lábához, ahol megmutatja neki közelről a harisnyás talpikóit. Álmainkban szerepel megint csak ez a képzelgés, az asztal alatt megszagolja a harisnyás lábat a csaj. Kár, hogy ez csak az álmokban létezik. Kb. fejbe rúgnának a kolléganők, ha odamásznék az asztaluk alá.

De ez egy pornó jelenet, itt nem ez történik. Hanem odaadja a főnök a harisnyás lábacskáját az alkalmazottnak, hogy nyalogassa meg. Naomi profi szépen átnyálazza a lábujjaknál, majd ledobják és a pucér talpak nyalása jön. A kis dundi lábujjak közé alig fér be Naomi nyelve, de azért megoldja. Aztán felteszi a talpacskáit az asztalra és odatérdelve ahogyan azt kell jó bő nyállal szétszopja a lábujjakat, szétnyalja a tökéletes talpat. Egy újabb álom megtestesülése.

Related Posts