A japán csajok még mindíg meglepődnek azon, ha nyalják a talpukat.

Mit gondolsz?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Nagyon bírom ezeket a japán filmeket, még akkor is, ha éppen pinát és faszt még mindíg nem mutatnak benne, csak egy pixelhalmazt helyette. Innen szoktam letölteni ezeket a filmeket, már egész klassz kis gyűjteményem van belőlük.

Itt az első része ennek a csodás sorozatnak, ez pedig immáron a negyedik belőle, és bikinik csajok a témája. Annyira klasszul őszinte a reakciójuk, hogy egészen biztosan nincsenek beavatva semmibe sem, mert mikor oda kell tartani a talpukat szét röhögik az agyukat. Még soha az életben nem csináltak ilyen nekik, és elképzelni sem tudják milyen ez és miért is van ez az egész. Nem is baj az, a reakciójuk a legjobb az egészben. Nna meg persze a lábujjai ennek az első csajnak, aki még akkor is ilyen tökélyre pedikűrözött lábujjakkal érkezik, amikor nem is tudja, hogy lábfétis lesz a téma.

Aztán kicsit nyalják a pináját, amikor olyan szinten szétnyitja a lábujjait, hogy az valami elképesztően izgató. Aztán már amikor footjobozni kell a faszit roppant profivá válik a csaj, csak azt nem bírta, hogy nyalni kell a lábujjait pedig megpróbáltatták saját magával is ezt tenni.

A következő csajszi is elég bátortalan lesz. De azért látni hogy már csinált ilyet és ha footjob nem is lesz, de a végére kap gecit a talpára azért.

A harmadik csaj is végigröhögi ez egész jelenetet. Ő is szűz még szerintem láb terén. Szép hosszú lábujjai vannak; és van egy izgató és fasza rész benne, amikor megszagizza a lábujjait, majd odatartja a faszinak, hogy nyalja. Egészen brutális a röhögése, ahogy nézi ezt a nem normális embert, aki a lábát nyalja. Aztán a footjob is alig megy neki, de a tag annyira begerjed a csajra, hogy egy alapos geci ömléssel jutalmazza meg a talpacskáját.

Ezek után megint egy félprofi csaj jön, aki szerintem ki is hagyható és jön az utolsó csaj, aki viszont jó lesz !

Ő is nagyon meglepődik ez egészen, de aztán gyorsan belejön és ő egyedül az, akit rá lehet beszélni arra, hogy nyalja a saját lábujjait is. Annyira nem készült fel, hogy nincsenek is kifestve a lábujjkörmei sem. De természetesen is kurvára izgató, mint a legtöbb japán csajnak. Nyalják egy ideig így közösen a lábujjakat, majd mellbimbó szopás és pina nyalás is lesz és a csaj kicsit megtanulja a footjob-ot is. Nagyon nagyon cuki a csaj, ahogy mindent meg akar ismerni. Kap is egy jó nagy adag gecit a talpára ő is.

Related Posts