A világ egyik legnagyobb lába, az ÖTVENES !!! Mikayla Miles-é. Most szétnyalják neki.

Mit gondolsz?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Mikayla egy legenda a lábimádók körében. Eszméletlen magasságához brutálisan nagy láb is társul, US size 16-os, amit nem is igazán mérnek már, de szerintem 49-50-es lehet európai méretezés szerint. A durva az, hogy egyszerűen csodálatos a lába. Nem trampli és ápolt meg minden ilyenek. Elképzelni sem tudom milyen lehet nyalni egy ekkora lábat ? Kb olyan mintha 6 pici 25-öst nyalnánk akkora neki. Tényleg egy legenda a csaj, megszámolni sem tudom hányszor vertem már ki erre a tökély nőre a faszom.

Beilleszteni nem tudom a jelenetet, de itt megnézhetitek ingyen az Xhamsteren.

A drága Nika Venom az eljátszott nevelt lánya a jelenetben. A nevelő mostoha anya nagyon fel van háborodva, mert túl kirívóan öltözködik a csaj, de ő meg tudja, hogy mivel vehetné le a lábáról (!!!) a csajszit. Mondjuk egy kis lábnyalással !!!

A benga csaj még magyaráz egy ideig, majd átadja magát az élvezetnek. A csaj profin nyalja a hatalmas talpat, érzékien és a lábujjakat még kihagyva ! Mikayla be is fejezi a beszédet, csak nyalatja az ötvenes talpacskáját. Aztán rátér a nagylábujjakra is amik a világon a legnagyobbak szerintem !! Kiváló kis negyedórás jelenet, Mikayla egy istennő !

Related Posts