Amikor majdnem felrobban a faszod #7 – munkahelyi szandál baszás

Mit gondolsz?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

Itt is megvan a majdnem orgazmus előtti utolsó pillanat – többször is. Munkatársnő otthagyott cipőjének baszása volt a téma egyébként 🙂

Sajnos már nem dolgozik itt a kolléganő, akié volt a cipőcske, de kora ellenére mindíg ilyen szexi kis cipőket hordott, szag az szinte semmi, de látható volt rajta, hogy sokat használja a cipőt, mert eléggé kopott volt. Aznap hétvégén tudtam bent lenni a munkahelyen és körbe járhattam mindenki asztala alá benézve. Még sikerült a faszomat beletenni egy papucskába, egy téli csizma belsejébe és a csajom lila cipőjébe is, amit ugyancsak itt hagyott.

Már nem emlékszem, hogy melyikbe vertem be a faszt, sajnos nem mertem összehozni még azt, hogy egymás után csináljam a papucsokban. Nem ma volt a dolog és még nem voltam ilyen tapasztalt cipőbaszó. Ma már simán megtenném, hogy egymás után húzom őket a faszomra. Jó kis cipődugás volt ez, az tuti, azért ennél sokkal tovább izgattam vele magam, szagoltam és basztam jó sokáig a drága kis papucskát. Láthatjátok a videóban, is, hogy tényleg szétrobban a faszom, és féltem már hozzáérni a papucs talpával, mert az érzés tutira egy őrült nagy gecispriccet eredményezett volna.

UPDATE:

Sikerült még két screenshotot találnom, ahol sikerült lefilmeznem a “néni” lábát. Itt is egy fa talpú szandálban van, de erre bármennyire is vágytam, soha nem hagyta bent. Azért eléggé rendben volt a lábacskája:

Related Posts