Egy ellentmondásos láb: Eveline Dellai

Mit gondolsz?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

A Wikifeet oldala 41-esnek mondja ezt a lábat, de szerintem lehet van az még ennél is nagyobb. A csajszi több különleges tulajdonsággal is rendelkezik, amik érdekesek lehetnek számunkra.

  • A legszembetűnőbb, a brutál hosszú lábujjak, főleg a nagy. Egészen extra méretűek
  • A lábujjak alatt egy-egy nem olyan szép bunion található, mint már mondtam, ha ilyen csinos egy lány, akkor még ez is lehet izgató
  • A hatalmas lábujjakhoz elég szép ápolt gondos nyalnivaló talpacska tartozik
  • Eveline egyébként hardcore pornós, és abból is a kőkemény fajta, tesójával, aki, hogy még fokozzuk a kedélyeket, az ikertestvére közösen csinálnak atomkemény anál jeleneteket (is).

Nézzük meg most tőle a kedvenc foot-fetish jelenetemet !

Kint kezdünk a medence parton, majd miután ledobta a cipőket Evelin, megyünk is be a kanapéra, ahol a fenéklyukán át masztizza magát, mire beérkezik a faszija. Egyből szopni és nyalni kezdi a tökély lábat, a mázlistája. Mivel Evelinnek nem gond az anál és szerintem többet is fizet ezért simán csak a picsáját baszatja meg, de elég sok a lábnyaló szünet azért közben. Falja és nyalja szopja a lábujjakat a srác, látszik, hogy közülünk való !

Természetesen egy ilyen jelenetben a geci máshová nem fröccsenhet, csakis a talpacskára, de legalább megnyalhatta volna Eveline egy picit azért … A tag amúgy magyar és Renato néven nyomja a pornót, óvatosan keressetek a Twitterére, mert magát is árulja lábfétis témában 🙁

Nna de ne ez legyen a poszt vége, hanem egy kép a mi ki drága Evelinünkről, amint ki van tágulva a picsája mondjuk:

Related Posts