Tévhitek a láb fetisisztákról #1 – lábszag

Mit gondolsz?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ebben a sorozatban egy csomó sztereotípiát igyekszek megcáfolni és habár személyesen nem sok lábimádót ismerek, de neten keresztül azért ki tudtam alakítani egy kis profilt rólunk és a faszságokat megmagyarázni is képes leszek – remélem.

Kezdjük is máris azzal, hogy mekkora baromság ez az egész, mert egyből az jut mindenkinek eszébe – hogy egy lábnak szaga van. Némileg igaz is ez, és vannak olyan elvetemült társaim, akik erre (is) gerjednek, de nem ez a legjellemzőbb tulajdonság, ami ránk vonatkozik. Mint mindenben ami egy női testrész mi is keressük a szépet, a tökéletest és a szimmetrikust. És igen is, egy láb illata is lehet izgató akkor, ha egy szuper jó csaj lába az.

Én mindíg azt szoktam mondani a csajoknak és úgy egyáltalán, hogy egy jó csajnak nem büdi a lába sem. Jó, biztosan van olyan, amikor direkt azt akarjuk, hogy egy műanyag zokniban gumi cipőben járatjuk a csajszit egy napig, akkor ott is lesznek kellemetlen illatok. De ha csak hagyományosan harisnyában, vagy pamut zokniban jár, akkor egy kellemes szagot kapunk cserébe. Az összhatást kell nézni itt is, ha jobban belegondoltok melyik a lányok testrésze, ami a legjobban beizzadhat és egész nap be van zárva egy bugyiba? Hát a punci !! És imádjuk a puncit, hát naná, a legtökéletesebb dolog a világon. Van persze kellemetlen illatú punci is, azt nem szeretjük, de nem vágyunk arra, hogy kifejezetten büdi puncit nyalhassunk, szagolhassunk !! Ugyanez van a talpacskáknál is, én szeretem ha van egy pici illata, de imádom azt is, amikor a tusfürdőtől, vagy épp a testápolótól, olajtól illatozik.

Szóval nem éppen ez az, amire gerjedünk és nem baj ha épp van egy picike illata annak a csodás lábnak, hiszen a puncinak, fenéklyuknak is szinte mindíg van illata és azt is szeretjük nem ? Legtöbbször egyébként ez taszítja, vagy tartja vissza kicsit a lányokat a lábimádattól, hogy attól félnek, hogy ilyen a lábuk, és ez nem lesz erotikus nekünk és izgató, hát kurvára AZ !

Abban igaza van a kételkedőknek egyébként, hogy van egy speciális ága a fétisünknek, amiben elég nagy szerepet játszik az illat, ez pedig a cipő fétis, amiben én is szenvedek. Itt azért, valami miatt eléggé fasz felállító tud lenni, amikor van egy kis illata annak a cipőnek, amit megbaszunk, vagy csak simán bele engedjük a gecinket. És tényleg sok olyan jelenet van, ami a lábszagolásról szól, de ezek javarészt kényszerítik az “elszenvedőt” arra, hogy szagolja a lábat, ami persze legtöbbször nem is szagos.

Related Posts