Ne a cipőmet szagold, hanem inkább nyald bő nyállal a talpam!

Mit gondolsz?
+1
8
+1
0
+1
0
+1
1

Nem tudok olyan klassz jelenetet találni a Ta Worship oldalon, amin ne Naomi Swann lenne az egyik szereplő. Itt is ő lesz, de szerintem azért nem annyira bánjátok ti sem!

Egy szokásos elképzelhetetlen – de lábimádók számára álom szituációban vagyunk. Miszerint is a csajszi éppen a barátnője cipőcskéjét szagolgatja, de elfeledkezik magáról, mert épp belép a szobába a csajszi, aki nagyon meglepődik ezen. Amíg a pornó jelenetekben lévő sztorik általában sablonosak és át lehet tekerni őket, addig az itt lévő történetek hozzákapcsolódnak az egészhez és hozzátesznek valamit.

Itt sem kell sokat beszélni a csajnak, leveteti a zokniját és azonnal nekiesik a talpaknak és a lábujjaknak. Úgy szopja, mintha én szopnám azt. Szépen a nagylábujjakat tövig be. A csajszi is élvezettel engedi és élvezi a talpnyalást és a lábujjak szopását, Naomi pedig belead mindent …

Csöpög a nyáltól a talp és lefeküdve is nyalja, úgy, hogy a lábujjakról a saját nyála csorog a szájába, mikor a csajszi sarkát kényezteti. Kiváló jelenet szokás szerint, Naomi nem tud hibázni !!! Adós vagyok még a csajszi lábméretével; keresgéltem sokat, de csak szemre tudom megállapítani, hogy negyvenes felett van az tuti.

Related Posts