Meg szoktam ujjazni magam, mikor látom a pucér lábacskáidat!

Mit gondolsz?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

Mondja ezt a drága kis fiatalka Naomi Swann, aki még szinte kezdő lábnyaló ebben a 2018-as jelenetben. Azt azért már itt is lehetett látni, hogy nem játssza meg, azt, hogy imádja a saját nyálát ráengedni más talpacskájára. A partnere egy egy jelenetes csaj, nem is találtam tőle mást sajnos …

Szóval, miután megtette a vallomását a drága Naomi, ledobják a szandit, és szagolgatás után máris nyalni kezdi a talpacskát. A másik csajt nem igazán zavarja, és élvezi a dolgot. Egy profi munka, amit a csajszi csinál vele, jó sok és alaposan bő nyállal nyalja a talpát, majd rátér a szuper lábujjakra is és ugyanezt teszi mind a két talpacskával.

A csajszi odatartja és végig élvezi a profi pornós munkáját, akinek a csuklóján már ekkor is ott van az AVN karszalag, azaz a Pornós díjátadó és ennek a hete zajlik éppen, ahová ő is hivatalos volt. Kár, hogy a jelenetek között megtörlik a nyáltól tocsogó lábakat, pedig úgy lenne a jó, ha végig ott maradhatna a lábujjak között kicsorgó nyál. Profi jelenet, a világ legjobb lábnyalójával, Naomi Swann-el !!!

Ezt a másik csajszi is megnézném, hogy öklendezik a torkába lenyomott lábujjaktól, de sajna nincs több jelenete …

Related Posts