Legendás jelenet: Három csaj közösen nyal lábat – Kinky stuff from Ta Worship

Mit gondolsz?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Vannak legendás jelenetek amiket nem hagyhatunk ki a kínálatból és meg kell néznünk itt a blogon is. Ilyen általában nekem minden cucc, amiben kettőnél több csajszi van, és ebben ráadásul még a kedvenceim is vannak !!!

A legendás jeleneteket feltöltöm saját oldalra is, ezek kihagyhatatlanok !!!

A történet szerint (már belegondolni is áll a fasz, hogy három csajt az izgat, ha lábat nyalnak), a két lábimádó punci Ari és Macy, (előbbi hatalmas basznivaló lábakkal, második meg kicsike kis szopnivaló lábujjakkal), úgy döntenek, hogy egy új csajt vesznek be a szórakozásukba, mégpedig Amethyst-et, akinek még nem volt ilyenben része. Nem nagy gond a csajnak, simán bevállalja a lábnyalatást a harisnyás lábával, majd persze a nélkül is. Nyögdécselve élvez, hogy nyalogatják a talpacskáját.

Majd persze egy gabalyodás is lesz és egymásnak szopják. Nézzétek ez a hihetetlen látványt !!!

Ha ez nem lenne elég, akkor a másik két csaj is kéri azt, hogy nyalathassanak talpat, először is a szőke tartja oda a két barna hajúnak a talpikóját, de sajnos az isteni nagylábujját nem szopatja most le, csak a talpa lesz nyálas, Majd a 41-es lábú Ari Parker is élvezkedhet és felemelve nyögdécsel a lábnyalás alatt.

Arit is bírom nagyon, szeret mindkét oldalon lenni a drága és most is majd’ elélvez a nyelvek csapkodásától. Sajnos így hogy két oldalról egyszerre mutatják őket, nem nagyon látni lábujjszopást, pedig odaférnének hozzá ha nagyon akarnának.

Mindhárom csaj lába kegyetlenül csodás, imádnám, ha nyalhatnám bármelyiket !

Related Posts