Amikor majdnem felrobban a faszod #4 – fa talpú szandál megbaszása (frissítve a teljes videóval)

Mit gondolsz?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0

Nem egy mai videó már ez sem, de olyan sok megtekintés volt rajta, hogy úgy gondoltam akkor változtatok és feltöltöm az egész (2 perces) jelenetet ide, az Xhamsteremen úgyis ott figyel.

A sztori:

Szerintem lassan már 5-6 éve csináltam még a régi telefonommal a felvételt, csak rohadt jók voltak a fények. Az akkoriban kedvenc szandálokat basztam meg, itt megnézhető a többi rész is, de azokról is csinálok majd szétrobban a faszod posztot hamarosan.

A szandálka egy 37-es nyári fapapucs volt, amiket imádok. Eléggé ramaty állapotban volt és a barátnőm vett is bele két scholl talp zselét, a videó elején ezek esnek ki nagy meglepetésemre a szandálból, mikor oda érintem a faszomhoz. Annak idején rohadtul sokat basztam ezt a szandált, ez volt a kedvenc fa talpúm, de már mára nincs meg azt hiszem, csak esetleg a szekrények mélyén talán. (Lehet megint elő kéne venni?) Angliából származik szerintem, mert ha jól emlékszem a talpán ott van az árcimke, amin fontban van az ár. Elég sokat hordta a barátnőm annak idején én meg sokszor engedtem bele a gecimet.

Szóval akkor a videó, amin azért már totálisan be vagyok gerjedve, végig 110 százalékon állok keménységileg, de sokszor az orgazmus előtti pillanatokban még ennél is jobban megkeményedek, ezért is lett ennek a rovatnak az a címe, ami.

További faszfelrobbantós részek itt.

Related Posts