Vásárlás utáni talpnyalatás

Mit gondolsz?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Vannak egy páran, akiknek csak egy-egy jelenetük van a TA Worship oldalon, és ez a csajszi is közéjük tartozik. Mármint aki épp a lábnyalás elszenvedője a jelenetben. A másik csaj, aki nyalja; ő Lily Larimar, neki egy csomó szettje van egyik és másik oldalon is.

A történet az, hogy Lily és a barátnője egy hosszú nap után érkeznek a vásárlásból, ahol a szőke csaj nem tudott fizetni és a másik segítette ki őt, de a helyett, hogy visszakérné a pénzt, inkább azt kéri tőle, hogy kényeztesse a lábikóját. Lily nem nagyon lepődik meg ezen, szépen leveszi a zokniját a csajnak és bele is szagol az isteni szép talpacskákba.

Olyan szinten profin nyalja, hogy azt öröm nézni, szépen nekilát a lábujjaknak és a talpat is nyalja, amennyire a kamera engedi inkább oldalról. Aztán bepucsít neki a kis tinicsaj és a sarkát kell szopnia. Ezt is olyan szenvedéllyel teszi, hogy tanítani lehetne. A jelenet végére még marad egy harmadik póz is, amiben pontosan egyszerre fér oda a lábujjaihoz a csajnak és tudja szopni azokat. Elképesztő milyen izgatóan és szenvedéllyel teszi ezt a drága.

Related Posts