Egy csodaszép hatalmas, 45-ös láb megimádása

Mit gondolsz?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Nem nagyon szeretem a férfi/nő jeleneteket a lábfétisben, csak akkor, ha van benne baszás is, és amikor a faszik nyalnak lábat általában kihagyom és jobban preferálom, ha ezt egy szexi lány teszi meg helyettük. Kivétel talán a Czechfeet oldal, ahol van egy hozzánk hasonló karakter a jelenetekben, aki bevállalta az arcát és mindenféle finomabbnál finomabb talpakat nyalhat.

Itt pld. ezt a különlegesen nagy talpat kell neki kényeztetnie, ami egy alaposan nagy 45-ös mérettel rendelkezik. Ez azért elég ritka csajoknál és nem egy kis darab a csajszi sem, de meglepő módon szépek a lábai, (erre már nem írom, hogy lábikói, mert bőven nem az a kategória). Szépen ledobja a mega-cipőt a csaj lábáról, aztán neki is lát olyan igazi profi módjára. Látszik a tagon, hogy lábimádó.

Szépen simizi a mega-talpát a csajnak, majd be is kapja a lábujjait egy párszor. Amikor aláfekszik látni, hogy nagyon szépek a csajszi lábujjai, szépen kifestettek, semmi gond nincs velük, és hogy mekkora hatalmas nagy a nagylábujja az valami elképesztő, még alig láttam ekkorát, alig fér a srác szájába 🙂

A végén még simogatja és nyalogatja szépen szenvedélyesen, én tutira beterítettem volna vele az arcomat, ugyan mennyire terítené be két ekkora hatalmas talp? Meg kicsit jobban vadabbul is nyalhatta volna azt a talpat, Naomi Swann megtette annak idején jó pár nagytalpú csajjal. Itt kicsit talán túl sok a simogatás és kevés a nyalás és szopás.

Related Posts