Honey a saját extra picike kis talpát nyalogatja

Mit gondolsz?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

A Ta Worship egyik legfoglalkoztatottabb modellje a kis drága Honey Crest, aki rohadt sok videóban nyalt és nyalatott talpat. Ez az egyetlen videó, amiben csak egyedül szerepel és megmutatja milyen is tud lenni a saját lábával egy igazi lábfetisiszta.

Az egyik legjobb önlábujjszopás amit valaha láttam. Egy kis kanapén történő jógás pózolással kezdi a drága, azzal a különbséggel, hogy egyszer csak úgy dönt, hogy benyalja a saját talpát. Óvatosan kezdi el oldalról nyalogatni, majd rátér a tökéletes sarkára. Aztán már nem bírja ki és meg kell kóstolnia a saját lábujjait is, végignyalja egyesével mindet, majd a tökély nagylábujjat is szopogatja.

Tanítani lehetne a nyalást és a lábimádatot, ahogy ez a csaj csinálja, Naomi Swann-hez hasonlóan imádja a saját és mások lábát is. A bal lábát is megnyalogatja és az ottani lábujjak sem maradnak ki a szopásból, végül a végén még egy elég érdekes pózban, amit eddig még nem láttam nyalja a saját talpikóját a drága, majd megmutatja még nekünk/ a kamerának a szuper picike édes baszni és nyalni való talpakat.

A TaWorship oldalon mindenképpen egy jelenség a csaj, de a világon is számít a lábimádók között mindenképp a teljesítmény amit letett az asztalra. Kár, hogy keményebb jelenetet nem vállalt, megnéztem volna a pinácskáját és a melleit is szívesen.

Related Posts