Lekéstem a gépemet, kiengesztelés képpen nyald a 42-es hatalmas talpam!

Mit gondolsz?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

A sztori szerint a félvér csajszi lekési a gépét, mert a barátnője nem szólt neki és emiatt nagyon bosszús … A barátnője viszont pontosan tudja, hogy mivel tudná kiengesztelni őt. Mivel tudja, hogy érzékeny a talpa és szereti, ha simogatják azt, szépen az ölébe veszi a tényleg jó nagy talpat és beleszagol.

Először a másik csaj, csak fintorog, és a telefonját akarja nyomkodni, de aztán megérzi, ahogy a belenyalnak a talpaiba és rohadtul tetszik neki az érzés. Hatalmas, de tényleg brutálisan nagy lábujjai vannak a csajnak, talán az egyik legnagyobbak az oldalon. Esetleg még Bella Roland űberelheti a 44-es lábával őt. Szépen nyalják a brutál nagy talpát neki és aztán rátérnek a mega-lábujjakra is.Szépen egyesével beszopja azokat, majd alulról felfelé nyalja a talpait is.

Látszik a csajon, hogy nem megjátssza a szerepet, becsukja a szemét és csak nyalja, nyalja élvezettel ezt a csodás talpat. Kicsit oldalról is odanyújtja neki a félvér csaj a lábujjait, majd szemből is a térdére rakva is benyomja a lábujjakat – az összeset a szájába. Már csak azzal dobhatná fel ezt a kiváló szettet, ha ő is megkóstolná a saját lábacskáját !!

Related Posts