Kérlek taníts meg, hogyan kell lábat nyalni !

Mit gondolsz?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Maria Marley az egyik kedvenc fekete hajú modellem az oldalon és ebben az egyik kedvenc jelenetemben épp eljátssza, hogy nem tud lábat nyalni. Nem gond, Riley jól megmutatja neki, hogy hogyan kell ezt csinálni, mégpedig a saját talpán !!!!

Egyébként is a gyengém az, hogy ha valaki a saját lábát nyalja, hát még ha közben besegít egy másik csajszi is, akkor aztán szétrobbanok. Pedig itt most ez lesz, kár, hogy csak a videó első felében… Szépen részletesen elmagyarázza a csajszi, hogy ne úgy szopogassa a lábujjakat mint egy banánt, vagy egy nyalókát, hanem érzéssel nyalja.

Meg is mutatja aztán a saját talpán, Maria pedig szemből nyalja ugyanúgy, aztán szopja a csodás lábujjakat, miközben a másik csajszi dícséri, hogy mennyire jól csinálja és milyen jó érzés a pici és szexi lábujjainak az, hogy szopják. Aztán még teljesen be is kapja a lábujjait mindet és megnézik, hogy közben mennyire folyt le a nyál a talpon.

Sajna ezt nem folytatják ám végig, hanem a második fele a videónak egy sima lábnyalás, illetve főleg talpnyalásos rész, amit azért nem mondom, hogy nem nézek szívesen, főleg ha erről a csajról van szó. Szépen végig nyalatja a talpacskáját a csaj, pedig pont hogy ő neki kéne ezt tennie, hiszen ő tanulta most meg, hogy hogyan kell !!??

Related Posts