Oda-vissza lábnyalás egy félvér csajjal

Mit gondolsz?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

Alexis Tae-nek sajnos nem sok jelenete volt a lábimádós oldalon, de ez a kettő szuper, az egyikben nyalat a másikban pedig ő nyalja ugyanannak a csajnak a talpacskáját.

Busted stepsister

Nem igazán értem, hogy mi a busted, azaz a lebukás ebben a jelenetben. Megérkezik a csajszi és mivel már “lebukott”, ezért nyalnia kell a talpikót. Nem sokat szarozik, simán nyalja az isteni talpat és szagolja a zokniját is. Alexis-nek elég szépek a lábai, jó nagy pld. a nagylábujja, szépen szopnivaló. Élvezettel tartja oda a talpacskáját és a lábujjait is szopásra. Szerintem legalább 39-es a lába, és a másik csaj élvezettel nyalja és szopja az isteni lábujjakat. Rohadtul profi lábnyaló, szépen végignyalja azt bő nyállal, hogy egy másik jelenetben ő kaphassa ugyanezt a csajtól.

Those are my socks

Azok az én zoknijaim a sztori címe és itt éppen Paisley a másik csaj fog nyalatni, de még milyet ! Szépen építi fel a jelenetet a néger csajszi, a másik pedig mosolyogva fogadja, hogy szopják a lábujjait. Előtte megszagolja a zokniját, majd szépen lassan nyalni kezdi a talpakat és a lábujjakat is. Az előző jelenethez képest kicsit azért visszafogottabb a csajszi, látszik, hogy csak a pénzért csinálja és ez kicsit kiábrándító dolog, de máris itt jön a következő, ami egyben a legjobb jelenet is, amiben …

Play with ourselves

A csajok pihengetnek és az egyik megkérdezi a másikat, hogy játszadozott-e már a saját lábával, mert ő még nem és mi lenne, ha kipróbálnák ? Alexis kicsit visszafogottabb, de a másik csaj ahol csak tudja nyalja a saját talpát és a lábujjait is. Azért vannak olyan snittek, amikor a két csaj ül egymás mellett, és a saját lábujjaikat szopják – nálam ez ami azonnal kiveri a biztosítékot és kiverem én is. A végén sajnos már csak a kamerának mutatják a talpaikat, a helyett, hogy folytatnák a lábujjszopást. Alexis-nak nagyon nem megy ez a dolog, pont ezért van meg minden jelenete; ha valaki undorodik tőle az is lehet izgató, mert akkor is csinálnia kell !!

Related Posts