A 8 leghíresebb lábfetisiszta híresség a nagyvilágban

Mit gondolsz?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ha egyet kellene mondanotok, akkor tutira Quentin Tarantino-t mondanátok ti is; aki minden filmjében mutat talpat, talán csak a vadnyugatiakban nem, és nem is titkolja azon érdeklődését, hogy imádja a női lábakat, talpakat, nyíltan lábfetisiszta. Meglepő módon sokan vannak, akik még beállnak mögé a sorba és nem tartják égőnek azt, ha éppen feláll egy szexi lábra a farkuk, vagy bizsereg a puncijuk (mert bizony lányok is vannak a listában!)

Elvis Presley

Nem meglepő dolog, hogy ha valaki ilyen népszerű a nők körében akkor mindenféle “ferdeségre” vetemedik, de nem kell ám minden popénekesnek oda jutnia mint Michael Jackson tette. Elvis is szeretett játszadozni és a kukkolás, és egyéb perverzkedések mellé kisgyermek korától kezdve szenvedett a lábfétis betegségében is. Brofist a királynak, mi is ilyenek vagyunk … Persze voltak róla is pletykák miszerint nem igazán tartotta be a szexuális korhatárt, de ezek nagyon reméljük csak rosszindulatú pletykák voltak.

Dwayne Johnson

A Szikla habár soha nem nyilatkozta hivatalosan, hogy ilyen fétise lenne, de sok interjúban megemlíti, hogy a női lábak nagy rajongója. Az alábbi fotósorozatra pld. lábmodellek közül kellett kiválasztania a csajokat és három órát töltött el, hogy személyesen tehesse ezt meg. 18 lány, akik mind lábmodellek. Hát van ennél csodálatosabb dolog ??? Most mondjátok meg, hogy jól választott-e a mázlistája ???

Naomi Watts

A híres színésznő perfekt lábairól sok-sok kép van az Instagramján, és ha csak teheti mezítláb fotóztatja magát. Arról nem tudni, hogy a női lábakat mint imádó imádja-e, de interjúkban elmondta, hogy ha szopják előjátékként a lábujjait az nagyon bejön neki. Hát én szopnám az 100% …

Marylin Manson

Talán ez a legtriviálisabb a felsoroltak közül. Én nem lepődtem meg azon, hogy Marilyn is lábimádó, de egyébként a kinézete alapján azon sem lepődnék meg, ha valami keményebb fétissel is megáldotta volna a sors, mondjuk szado-mazo, vagy nekrofília. Meglpő módon mégis titkolta a kis Brian, hogy szeret talpat nyalni amíg egy korábbi csaj a pornós Jenna Jameson nem mesélte el, hogy órákon át is képes volt szopni a lábujjait. Szóval ha már így szóba jött akkor teszek be erről is egy képet!

Christian Slater

Szegény tagot a Robin Hood (Kevin Costner féle eredeti) utálom, és nem nagyon láttam még jó filmben, pedig végignéztem a Mr. Robot-ban is. De ha színészként nem is remekelt soha, legalább híres lábimádóként közénk tartozik a tag. Megnéztem kik voltak a csajai és Winona Ryder és Sharon Stone is megvolt neki és a mostani felesége is jócsaj.

Ludacris

Ha a rap zenész múltjából nem is, de a Halálos Iramból biztosan ismerhetitek a tagot, aki végre egyedüli a listában aki kimondta hogy igen, elég kemény foot-fetish-ben szenvedek. Mondjuk az eléggé félresikerült dolog, hogy beindul a szőrös lábaktól (!!!), de nézzük ezt el neki és örüljünk, hogy ilyen album borító is létezik:

Tommy Lee

Minden celebvideók legelsőbbike volt a Pamela Andersonos VHS felvétel, amiben nem csak arra emlékezhetünk, hogy Tommy megnyomja a farkával a jacht kürtöt, hanem egy életre megjegyeztük, hogy ki is ő és hogy rohadjon meg, mert fiatal korunk ikonját baszhatta éppen. Pamela Anderson nem pont éppen a lábacskájáról vált híressé, de nem csodálom, hogy lábimádó lett a Mötley Crue dobosa.

Quentin Tarantino

És akkor a mester, aki minden filmjében elhozza nekünk a jobbnál jobb csajokat. Kicsit beteg (és egyben zseniális) elméjéhez pont beleillik az, hogy lábimádó is. Állítólag volt olyan csaj, aki mesélte, hogy Quentin annyira profi a témában, hogy elélvezett a lábmasszázsától a csaj. Respect brother! Lehetne most válogatni a filmjei közül és idézni a Kill Bill-es talpas jelenetet, vagy akár a Ponyvaregényből a hosszas beszélést a lábmasszázsról, de ennek inkább majd később egy külön posztot szentelek.

Related Posts