Ha te veszítesz szopnod kell a lábujjaimat !

Mit gondolsz?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Naomi és Ally May Xboxoznak és abban egyeznek meg, hogy a vesztesnek szopnia kell a másik lábujjait. Először Naomi nyer és a csodása lábú Ally May szopja az ő lábujjait. Naomi szerintem az a nő, aki a világon a legtöbb talpat nyalt és lábujjat szopott, egyszerűen nincsenek rá szavaim mennyire szexi a csaj. Akkor is az amikor az ő lábát imádják és aztán később is, amikor ő veszít és szopnia kell ezeket a csodákat. Ally egyébként pontosan az a csaj, aki után lehet, hogy nem is fordulnál meg az utcán, de amikor meglátod a lábikóját minden más megvilágításba kerül.

Eléggé sok jelenete van és kb. fele-fele arányban van lábujjszopató és szopó klipje a drágának. Kis pici kerek lábujjai és az a tökély talpa valami egészen elképesztőek !!! Nem válogatós a drága, szopta ő annak idején Mikayla 50-es lábát is.

Szóval a csere után Naomi nyálazza be bő nyállal ezeket a csodákat a drága Ally pedig élvezettel fogadja az érzést. Tényleg majd’ elélvez közben látni ahogy minden mozdulatnál élvezi a szopást. Nem is csoda, hiszen azok a lábujjak arra születtek, hogy szopják őket, szépséges pici kis kerek csodák.

Aztán még a végén még egy menetet játszanak és itt döntetlen lesz, szóval olló pózban szopják egymás lábát. Picit még nyalják egymás talpait és jó alaposan leszopják a másik sarkát. Kibaszottul tökéletes videó !!!

Related Posts