Tisztítsd meg ezt! Itt a lábam és nyaljad!

Mit gondolsz?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

Mondja az isteni lábú Xana egy klisés jelenetben, amiben a nevelt lányát tanítja meg arra, hogy ha már semmit nem képes kitakarítani maga után, akkor takarítsa ki, azaz inkább tisztítsa meg a nevelőanyja ráncos talpacskáját.

Természetesen egy Ta Worship jelenetet látunk, ami nem egy mai darab, de a csodás talpak miatt, amik Xanának vannak és a partnere miatt is megéri megnézni a jelenetet még ma is. Melody egyébként a csaj, akinek talpat kell nyalnia és nem is nagyon ellenkezik ez ellen. Sokkal jobb szórakozás az, hogy nyalja az idősebb nő talpacskáját, ,mint a semmit csinálni.

Szépen egyesével szopja ki a lábujjakat a jobb lábán, majd amikor a bal lábára kerül a sor, már örömmel kezd neki annak. Xana lába minden lábfetisiszta álma, szép és sima a talpa, de ha kell akkor behajlítja a lábujjait és ráncossá válik az. Igazán a talpacskáját nem is nyalja be telibe, csak a lábujjakat szépen egyesével és érzékien. Xana meg minden mozdulatát élvezi, és mozgatja a drága kis lábujjait, szétfeszíti azokat és élvezi a lábujjszopást.

A két csaj később még sokat találkozik együtt és Xana is nyalja Melody isteni talpacskáját később. Nézzétek csak:

Ha még ez sem lenne elég akkor itt egy másik jelenet, amiben még cipőt is szagolnak a csajok.

Related Posts