A japán csajok őszintén meglepődnek mikor nyalják és basszák a lábukat

Mit gondolsz?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Sajnos a cenzúra még mindíg aktív a japán filmeken, de akkor is egy olyan különleges atmoszférát biztosítanak, amilyet sehol máshol nem találunk. A csajok bájosak, aranyosak és őszintén lepődnek meg, semmi megjátszás nincs. Van aki undorodik, de hagyja, van aki átszellemül, mikor nyelv ér a talpához és van aki szétröhögi magát, mert csikis neki végig.

Egy remek talp-fétis filmet fogunk most megnézni részletesen, ez pedig a GUN-748-as kódnevű, aminek a címe magyarra kb annyit tesz, hogy: “Nyalni akarom a talpát ezeknek a szuper csajoknak, amíg be nem nedvesedik a pinájuk.” Szép és találó cím az tuti.

A csaj őszintén lepődik meg amikor a zoknis lábát kell mutogatnia és veszi le a zokniját és mutatja meg az olyan szinten tökély 37-es talpait, hogy az valami brutál. Minden mozdulata őszinte a csajnak, amikor megszagolja a lábujjait, majd együtt nyalják egy kicsit a faszival, aztán meg a faszi nyalja a talpait kb. majd’ elélvez a drága.

Le is vetkőzik meztelenre miközben zavartan mosolyog. Kicsit szopatja is a tag, majd úgy élvez a talpára, ami minden lábimádó vágya, hogy fekszik a csaj a földön és feltartja a talpait, nekünk meg csak rá kell engednünk a gecinket. Sajnos nem nyalatják le vele, pedig a szuper jelenetnek már csak az lehetett volna a csúcsa !

A következő csajszit a barátja molesztálgatja és olajozza be a talpait. Elképesztően szépek a pici lábujjai és a nagylábujján lévő díszítés is. Hihetetlenek ezek a japán csajok, hogy milyen brutál szinten csodásak a lábaik ! A bugyija is átázik annyira beizgul a lábnyalástól és erre a srác ügyesen kihasználja a helyzetet és remegésig nyalja a pinát. Majd jön egy kis footjob, de a legjobb, amikor kiveri a faszát és oda tartja közben a talpacskáját a drága … Elképesztően izgató rész, ahogy a szanaszét álló lábujjakra érkezik a geci.

A következő csajszi az aki végig röhögi ez egész jelenetet, szerintem nagyon csikis lehet a talpikója. Nem is kell mondanom, hogy milyen szinten basznivaló és tökély a talpa és a lábujjai is. Nagy nehezen szopják a lábujjait és nyalják a talpikóját ahogy hagyja a drága. Le sem vetkőzik, kicsit footjobozik, majd kap a talpikójára egy adag gecit ő is, amit szétken rajta.

Egy újabb csizmás csajszika érkezik nagy meglepett fejjel a stúdióba. Ő sem élvezi szét az agyát, inkább furállja az egész dolgot. Ez mondjuk kurvára nem érdekli a faszit a ki a talpra veri a jelenet végén rá. Talán ez a legbénább csaj, pedig totál meztelen is lesz benne.

A végére marad még egy jelenet. Ez a leg-pornósabb a jelenetek közül, itt a csajszi nem lepődik meg a lábfétisen, még a faszba is beleül és basznak is, ami a japán jelenetek leg gázabb része a kis farok a cenzúra és úgy egyáltalán a megjátszás miatt is. A végén viszont izgató ahogy keményen adja a pinájának, miközben érkezik a talpára a gecifröccs.

Related Posts