Lábfétis egy magyar sorozatban – Apatigris (RTL Klub)

Mit gondolsz?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0

Ha ismerjük Quentin Tarantino munkásságát, akkor tudhatjuk azt, hogy nem nagyon volt még olyan filmje, amiben ne lett volna lábimádatra való utalás. Kezdve a ponyvaregényen át a Jackie Brown-on át a Kill Bill-ig. Talán a vadnyugaton játszódó filmjeiben nem voltak mezítlábas csajok és talpak, de ebben sem vagyok biztos.

De most nem Tarantino-ról akarok írni, hanem arról, hogy bizony Magyarországon is elvétve azért akad egy kettő olyan rendező, vagy forgatókönyv író, aki közénk tartozik és bele tudja vinni a mániáját egy-egy alkotásba. Nem szégyenlem, mert szerintem elég minőségi cuccról van szó – ha szappanoperákról, vagyis inkább magyar sorozatokról beszélünk – de nézem az RTL-en az Apatigris c. heti sorozatot. Ebben van három elég jó magyar színésznő-csaj, és az utóbbi két részben az egyik lábát és talpait tök sokszor mutatták.

Ez nem lehet véletlen, a rendező akarta hogy így legyen ebben biztos vagyok.

A csajszi neve Rujder Vivien és máshol még nem igen láthattuk, és amúgy itt sem ő a legjobb csaj, de bazijó szép talpai vannak. Meglepő módon hivatalos fotó is van róla, ahol a koszos talpát is látni. Ez azért eléggé ritka a mai “celebekről”

Nézzétek a három lábfétis jelenetét, ez elsőben ritka szép talp-shotot láthatunk. A másodikban majd’ fél percig mutatják a lábát ahogy egy magas sarkúban tipeg, aztán pedig mikor hazaér láthatjuk a megviselt lábujjakat és talpat. Hát melyik magyar sorozatban láthattunk ilyet valaha ???? Repesve várom az új részt !

Brofist neked rendező haver, ha tényleg az vagy akinek gondolunk, akkor még talán ezt is olvasod. 🙂

Related Posts