A legjobb szaga a nagy lábnak van ! Mondja ezt Naomi Bella 44-es talpára, majd belenyal.

Mit gondolsz?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Nem bírok betelni ezzel a párossal. Az egyik legjobb amit valaha láttam Bella Roland és Naomi Swann kettőse. Az egyik legendásan kedvenc jelenetemben megint csak Naomi nyalja azt a 44-es talpta, ami az egyik legszebb dolog amit a világon láttam.

Van persze, hogy a nagy talpú magas csaj szopja Naomi lábujjait, és igen sokat szerepel az oldalon, nna persze nem annyit mint a másik csaj, aki szerintem a világon a legtöbb női lábat nyalta. Ez tutira Guiness rekord. Egy edzés után vannak, amikor is Bella egy már régóta magában tartott dolgot akar elmondani a mi kis kedvencünknek. Mégpedig azt, hogy észrevette, hogy sokat nézi a lábát a csaj, aki bevallja, hogy nyalni akarja azt. Egy edzés után vannak és még az sem zavarja őt, hogy szagos a zoknija, élvezettel szagolja aztán nyalja a mega-talpat.

Ahogy Bella beleéli magát és elsőre eljátssza, hogy még soha nem élt át ilyet, az valami brutálisan király dolog. Aztán persze élvezi, hogy a lábujjait szopják, vagy nyalják azt a mega talpát. Egy csomószor rendesen fennakad a szeme a csajnak, ahogy éppen bekapja Naomi 3-4 lábujját egyszerre. Bepucsítva is hagyja neki, hogy csorgassa a saját nyálát a talpára, majd a kedvenc pózomban is, amikor kinyújtja a lábait és úgy szopatja azokat. Ennek minden másodperce arany egy lábfétis rajongónak. A végén meg is jegyzik, hogy eléggé jól belejöttek a lábnyalásba.

Kihagyhataltan jelenet megint Bella Rolanddal és a mindíg tökéletes Naomi Swann-al.

Related Posts