Ilyen is lehet egy könyvklub – hármas lábujjszopó orgia.

Mit gondolsz?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ari Parkerről még nem regéltem nektek; ő is az egyik legjobb és leg-foglalkoztatottabb modell a TA Worship oldalon. Nem nagyon találtam infót arról, hogy mekkora a lábikója, de szerintem legalább negyvenes lehet, sőt inkább negyvenegyes is. Egyik kedvenc jelenetemet mutatom be a csajszitól nektek:

Két csaj is szerepel még a drága félvér nagytalpú pina mellett, akik ugyancsak profik a lábnyalásban; Amethyst és Macy Cartel. A sztori szerint nem sokkal a megérkezésük után máris nekiesnek a drága csaj talpikóinak és nyalni kezdik, miközben mi premier plánban láthatjuk ezt. Arinak jó nagy és lapos talpa van, szarrá lehet nyalni totál és mellé még eléggé jó csaj is.

Nyalják a talpat és szopják a lábujjakat a csajok, mondom két rohadt profi lábszopóról beszélünk, szerintem a legtapasztaltabbak között vannak mindketten. Ari kicsit meglepődik, hogy ez mégsem egy könyvklub, hanem egy lábnyaló-klub. Nekiesnek a csodás lábának és szép nyálasra csöpögősre szopják, majd Macey megkérdezi, hogy nem-e lenne kedve saját magának szopni, miközben ők a másik lábát nyalják.

Ez az a pillanat, amire csak elég rágondolnom is és máris szétrobban a nadrágom, mert nem tudok ennél izgatóbban elképzelni sem, hogy valaki saját magának is nyalja a lábát, miközben a másikat is szopják. Pedig ez történik. Aztán váltanak és Amethyst isteni szép kerek lábujjait szopja először Ari, majd besegít neki a szőke pina is. Nincs megjátszás a 10 perces jelenetben, amit elnéznék 10 órán át is. Számomra az egyik legtökéletesebb !!! A végén persze megállapodnak abban, hogy minden héten találkoznak és nyalják egymás lábát. A legszebb álmom megvalósulása.

Related Posts