Miután megvizsgált, jó alaposan szétnyalja a talpad Dr Macy.

Mit gondolsz?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Megint egy klassz kis fantázia, amit megvalósítottak nekünk a kedves kreátorok, akik a TA worship-ot csinálják. Macy Cartel pont az a csaj, akit ha sima pornóban látok, simán eltekerek, vagy talán meg sem nézek, de itt a foot-fetish téren ő az egyik legnagyobb és legtöbbet foglalkoztatottabb csajszi. 38-as szexi széles talpacskáját sokat láthatjuk nyalás alatt is, de amikor ő csinálja ezt, az is kiváló dolog.

Dr. Macy a jelenet címe és itt található eredetiben, a csaj, akinek meg meg kell vizsgálni a talpikóját Natasha a félvér ázsiai pina. Ő azon csajok közé tartozik, akik csak nyalatni jártak ide; soha nem nyalt lábat, csak nyalatott. Miután levette a rögzítő kötésnek szolgáló nagy csizmát a szőke nagycsöcsű Macy, elmagyarázza a csajnak, hogy tesztelnie kell azt, hogy vissza tértek-e az érzések a lábacskájába.

Leginkább azt bírom ebben a nőben, hogy olyan szinten fel van izgulva a nyalandó lábra, hogy mindíg nekiesik és falja, nyalja azt. Most is ezt történik, vadul nyalja és szopja a csodás szép talpikót. Az ázsiai csaj meg figyeli éppen mi történik a saját lábával. A lábujjak kezelése után a csodás sima és puha talpát nyalja a csajnak úgy, hogy felemeli és odatartja nyalásra. Miután 20 percig folyamatosan nyalta a csajnak a lábát megállapodnak abban, hogy minden rendben van és meggyógyult neki 🙂

Related Posts