Nincs itthon az apád, nyald a mostohád 42-es ráncos talpát!

Mit gondolsz?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0

Egyszerűen imádom a történeteket, amiket hozzápakolnak a TA Worship-es cuccokhoz. Itt épp Rachel Cavalli nyalatja szép a csodás nagy ráncos talpát a nevelt lányával, akinek romlottak a jegyei, de továbbra is szeretne shoppingolni a fater bank kártyájáról és ezért elviseli ezt a kis zsarolást.

A másik csak Nika Venom, aki az egyik legfoglalkoztatottabb modell az egész oldalon. Főleg ő nyal, de van amikor nyalat is. Egy cipőben kezd az édes drága milf, és alatta nem visel semmit. Mezítláb egy cipőben baszki !!! Nekem már ettől feláll a faszom, és le sem konyul, ha meglátom azt az isteni szép ráncos és nyalnivaló talpát !! Nem kell sok a csajnak, meglátja ezt a tökélytalptat és máris nekiáll a lábujjaknak bő nyállal. Egyszerűen tökély, ahogy Rachel odatartja a mega hosszú lábujjait a másik csaj szájába, aki profi minden tekintetben. Szopja és nyalja a lábujjakat.

Második póznak talán még az előzőnél is istenibben kapunk, mert Rachel talpai premier plánban látszanak. Innen is dolgozik a kiscsajszi, míg a Milf élvezettel adja át magát a csodás érzésnek. A végén a tökély-talpnyalás sem maradhat ki. Nika lefekszik a földre és úgy nyalja a mostohája talpait. Egészen elképesztő a látvány és a sztori is, még ha tudjuk, hogy ilyen soha, de soha sehol nem történik meg.

Legendás jelenet ez is !!!

Related Posts