Mezítlábas Lily – a 44-es talpú Bella Roland talpat nyal

Mit gondolsz?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Nemrégen írtam a visszájáról ennek a jelenetnek, amikor is a picike szőke csaj csinálta ugyanezt a megatalpú bombázóval. A pár perces TA jeleneteknek mindíg van történetük és mindíg érdekes is ez. Hogy a fenébe képesek ennyi sztorit kitalálni, a lassan már 1000 (!!!) jelenetnek ?

Bella egy takarítónőt fogad, aki nagyon alapos és éppen port töröl, amikor a ház asszonya nem bírja magát tovább türtőztetni és ráront a finom kis 37-es talpacskákra. Először csak óvatosan odaszagol neki, aztán persze észre is veszi a csajszi mi történik miközben ő térdelve port törölget. Szépen el húzza a talpnyalást, pont mint ahogy én szoktam addig szagolgatja a picike talpikót.

Lilynek egyre jobban tetszik a dolog persze, élvezi, hogy nyalják a lábát. Fölé térdelve is nyalja a drága a picike lábujjakat és mivel eléggé nagy darab csajról beszélünk, könnyen bekapja ez egész lábat is simán. Így szopogatja a picike szőke pina lábát. Majd még egy pózváltás után a teljes talpát élvezhetjük, mert odatartja, ami ez elképzelhető legjobb póz, ami csak létezik a Földön. Nézzétek ahogy ennek a kibaszott jó csajnak nyalják a talpait! Ezerszer leírni is jó ezt a dolgot és ezer egyszer is le fogom, mert nincs jobb ennél.

A csajszi pedig élvezi ám, mozgatja a lábujjait és odatartja a pici talpát nyalásra. Bella nyalja és közben szagolja is, istennő ez a csaj. Mindketten egyébként pornósok, szóval ha megkedveltétek a csajokat, akkor könnyen találtok tőlük baszást is, a másik cikkben már írtam a 44-es talpú csajról, most meg itt egy kép a picike szőkéről is:

Related Posts