TA Worship: Egy hosszú nap után a Hooters-ben

Mit gondolsz?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Naomi Swann mellett a Sunshine nevű modell az egyik legaktívabb az oldalon és szerencsére mindkét félen az, azaz nyal és nyalat is talpat. Kegyetlenül csodálatosan szép a lába természetesen mint úgy általában minden egyes csajnak itt a TA-n. Most ő fog nyalatni, de lesznek nyalós jelenetei is bőven.

Ez a Hooters (tudjátok, egy amcsi étteremlánc, amiben a csajok csöcsös pólóban szolgálják ki a vendégeket, akik busás borravalóval jutalmazzák őket) téma vissza-visszatér a lábimádós oldalon, most éppen Sunshine lett nagyon fáradt és arra vágyik a barinőjétől, hogy kényeztesse őt. Le is dobja a zokniját és odanyújta a tökély talpait. Olyan szinten tökéletesek, hogy egy Avon katalógusban is elmehetne. Sima és biztosan tökéletes illatú is lehet.

A csaj rendesen nyalja neki, mondjuk nem egy Naomi Swann, vagy pont Sunshine, akik olyan szintű szenvedéllyel tudnak talpat nyalni mint mi. A térdelő pózban is jól odafér a talpakhoz, lábujjakhoz és szépen átnyálazza azokat. Majd jön a szokásos fekvő póz, amit én a legkevésbé szeretek, de a barátnőm meg imádja, mert ilyenkor ő irányíthat, hogy éppen melyik részét nyalom a talpának.

Related Posts