TA Worship – Tempted and wet

Mit gondolsz?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
In medias res megyünk a dolgoknak, mert sok dolgunk van, ha mindent be akarunk pótolni. Egyből első videóként és posztként egy olyan videót mutatok nektek, amiben minden benne van, ami miatt mi azok vagyunk amik vagyunk. A TA Worship szerintem olyan a lábimádóknak, mint a Legalporno a hardcore anál rajongóknak, azaz mindent megkapunk ott, amire vágyunk. Ha csak a TA Worship jeleneteiről írnék, akkor is megtöltene egy egész tartalmas blogot.

A Ta-n szinte soha nincsenek faszik, ellenben vannak csodaszép lányok mindenfajta (de tényleg MINDENFAJTA) lábakkal és vannak olyanok akik nem megjátszva imádják és nyalják ezeket a lábakat. Ennyi a sztori, és nem is kell több, mint ahogy ebbe a jelenetbe sem:

Eredeti videó itt
Modellek: Tempted, Amethyst

Az egyik csaj nagyon kifáradt lábilag és odanyújtja a másiknak a talpacskáit, akinek nem kell több, máris szopni kezdi azokat szépen lassan, de teljes extázisban. A TA jelenetekben nem sok póz van, a kedvencem az, amikor a csaj nézi a saját lábait és élvezni kezdi azt hogy nyalják neki. Szépen a lábujjakkal kezdi a másik csaj és látni hogy rohadt profi a szakmában, egyszerre egymás mellett beszopja a két nagylábujjat tövig, majd oldalról is a lábujjakat veszi kezelésbe, de már sok-sok bő nyállal teszi ezt.

Temptednek egyre jobban tetszik a dolog és végig szemmel kíséri az akciót, sok sok nyállal szopja a csaj a lábujjakat továbbra is. A végére marad még egy kicsike talp nyalogatás is, ami elég jó csúszik a sok nyáltól és a sarkát is leszopkodja szépen a kis szenvedélyes csajszi.

Related Posts