A két bomba csaj nem csak egymás lábujjait szopja.

Mit gondolsz?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Hanem van egy kicsike pinanyalás is a jelenetben. A Loveherfeet az egyik legjobb életben maradt Hardcore oldal a lábfetisisztáknak. Sok jelenetüket meg fogom osztani az oldalon. Most Abella Danger, aki többször is lett már a világ legjobb seggének a tulajdonosa és Gia Derza ugrik be egy kicsit nyalakodni.

A jelenet két barinőről szól, akik öltözködés közben kívánják meg egymást, pontosabban Abella kívánja meg Giát, akinek szépen alaposan lenyalogatja a talpikóját és a franciás láujjkörmeit is. Nem a világ két legszebb lábmodelljéről beszélünk sajnos, de tekintsünk ettől el és nézzük összességében a szettet.

Eredeti jelenet.
Modellek: Gia Derza, Abella Danger
Itt megnézhetitek a jelenetet teljesben is.

Aztán pózváltás és kicsit Gianak kell nyalni a Abella lábujjait, miután szépen kinyalta a puncikáját. Abellának még csak annyira sem szépek a lábujjai, mint a másik csajnak, pedig természetesre van neki hagyva, amit bírok. Fura is, hogy a jelenet nem kizárólag csak a lábnyalásról szól, hanem pinát is ujjaznak benne. Abella szépen spriccel is jó párat, és hiába tartja oda a másik csajnak, csak nem akarja szopni a szép kis sima talpát.

Related Posts